søndag den 20. december 2009

Et hurtigt tip søndag formiddag

Nu er det jo blevet svært køligt udenfor, og så kan læberne godt trænge til rigeligt pomade.

Men nogle pomader stivner og bliver meget lidt medgørlige, når de sådan køles ned.

Og hvad gør så en klog? Joeh, nu skal du se....

Løsningen er at stoppe læbepomaden ind i bh'en, så den ligger godt og kropsvarmt. Og efter blot få minutter er pomaden klar til påføring.

Åh så smart!

mandag den 14. december 2009

Life, the universe and everything

Det er sikkert karma, der leger med mig, men lige for tiden synes jeg, at livet, universet og alting er meget besværligt at have med at gøre.

Som altid, når jeg har det sådan, er der hjælp at hente (midlertidig, men dog hjælp) i musikkens verden.

For tiden grovlytter jeg disse to.



En lille smule plat og søgt, men ikke desto mindre sangen fra end credits i en af verdens rareste film, "Good Will Hunting". Og den forbindelse er bare af den slags, som rører noget langt, langt inde i mit hjerte og inderste. Og det føles rart, når jeg hører den. Så derfor.



Jeg er ikke sådan rigtig meget til Jay-Z, men lige det her nummer er bare fuld af good vibes og 'det skal nok gå alt sammen'-glæde, som smitter en lille bitte smule af på mig, mens jeg lytter til det. Og den slags smitte skal man ingenlunde kimse af. Så det gør jeg ikke. Men jeg slår med nakken i takt med flowet. Oh yeah.

tirsdag den 1. december 2009

Farcen fortsætter

Jow jow.

I går var jeg som nævnt på jagt efter Derma-produkter til min sarte - men velfortjenende! - hud. Jeg kom tomhændet hjem og måtte derfor på jagt igen i dag.

Udover at jeg fik købt en jakke, en hue, dejlige støvler, strømper, andre strømper og underbukser, så fik jeg faktisk også købt mine Derma-ting.

MEN!

I går var jeg jo i en Matas hele to gange. Begge gange så jeg efter Derma, men fandt det ikke. I dag vidste jeg, at Matas ikke var stedet, så det undrede mig såre, da jeg (på shopping med en veninde) så en dame i Matas gå omkring med en kæmpe bøtte sæbe af mærket Derma. Weird, tænkte jeg, og blev enig med mig selv om, at de måske har det i visse Matas-butikker, men ikke i andre. Eller at damen bare var en sær snegl, som altid gik omkring med en stor bøtte sæbe.

Men hun så nu fin og ordentlig ud og lignede slet ikke en, som går rundt med underlige ting bare for déts skyld.

Jeg trak min veninde med i Netto, for deres hjemmeside havde jo åbenbaret sig for mig og looooovet (LOVET!), at de ville have masser af Derma-sager!

Ak. AK blev der sagt!

Netto havde fire forskellige produkter, 9 ting i alt. Ingen af dem var dét, jeg kom efter. CrapNetto. (Ej, jeg elsker Netto, hader bare lige dén her del af det!)

Da jeg jo nu havde spottet damen med Dermaen i Matas, tænkte jeg, at måske, måske, MÅSKE kunne jeg være så heldig, at det faktisk forholdt sig sådan, som jeg tænkte før, at visse Matas'er fører Derma og visse ikke gør.

Endnu en gang hankede jeg op i veninden og gik til Matas. Jeg kom ind ad døren, så til højre og så til venstre .... og....

Eureka!

Der stod min Derma!

Det var godt nok ikke til Nettos tilbudspris, men jeg var faktisk ikke indstillet på at skulle flere steder hen for at finde de hersens sager, så jeg var pisseligeglad med prisen!

Jeg flåede til mig, kørte dankortet igennem (tænk, at det ikke er smeltet i dagens løb, de kan virkelig holde til en del) og susede hjem i bussen med masser af dejlig hudpleje i posen.

Nu venter jeg så bare lidt på, at det skal blive tid til at gå i bad. Hvilket det jo først gør i morgen.

Åh, men det skal blive så godt. NU har jeg ro i sindet og fred i sjælen - og Derma i badeværelset!