fredag den 30. juli 2010

Endnu mere svamp

Så var det jo, at svigermor foreslog, at vi alle satte os ind i C5'eren og suste nordpå. Ja ja, vi kører da til Rold Skov og finder kantareller! Det har jo også kun været fuldkommen knastørvejr i tre uger, det vælter da nok frem med svampe derude!

Agtigt.

Men af sted tog vi.

Kæreste og jeg sad på bagsædet, og efter rigtig kort tid fik jeg megaspat i bentøjet. Så jeg sad fuldkommen u-reglementeret med benene vidt spredt (og jo, jeg havde skørt på) på svigerfars førersæde og kærestes skød for bare at holde det lidt ud. Og så satte jeg mig til at sove. Og så skulle jeg tisse. Og så var jeg tørstig. Og så anede jeg da bare overhovedet ikke, hvor fårking langt der er til Rold Skov. Og nej, det hænger ikke sammen med, hvor du er i forhold til. Der er bare fårking langt! Punktum.

Endelig kom vi derop, og så skulle svigerne da lige diskutere, om det nu var dér eller dér, de havde fundet svampe sidste gang, de havde været på dé kanter. Hvor de jo havde været i skoven for at se en flyver, som engang faldt ned, da der var verdenskrig. Den var masser af kilometer inde i krat og lusk, så dén droppede vi gudskelov.

Men vi fandt da svampestedet i skoven og indså, at havde vi nu været der på et tidspunkt, hvor vejret havde været fugtigt nogle dage, så havde vi stået og plukket en uges tid. Men nu havde det jo været tørke, så der var måske tredive svampe alt i alt. Og de var tørre. Og nogle af dem var bidt i af vilde (!) dyr.

Vi plukkede rub og stub, undtagen dem, som var for ulækkert ramt af dyrespor, og så kørte vi hjem igen. Og jo, der ér faktisk mindst lige så langt hjem som ud.

Kæreste og jeg lavede frisk pasta til en svampe-spinatstuvning, og vi åd hele den lækre badulje med gode mængder rødvin til. Det var slet ikke så ringe alliwl tørke og trafik taget i betragtning.

Og om natten blev vi vækket af hidsig regn, så nu er der sikkert overvældende mange svampe derude. Men jeg siger IKKE, hvor det er!

søndag den 18. juli 2010

Hilsen derudefra

Kære dem derhjemme

Jeg har det rigtig fint på ferien. De andre børn er meget søde.
I går var vi ude i skoven for at finde kantareller. Det har jeg aldrig prøvet før. Vi gik ind i krattet, hvor der groede lyng. Så skulle vi løfte de visne blade og lyngen, og så gemte svampene sig dernede under. Vi fik at vide, at der godt kunne være slanger.
Jeg fandt bare en lille skrubtudse, den blev bange og løb væk. Men Jesper fandt en slange. Det var en snog. Han prikkede til den med en pind, og så lå den meget stille og kiggede på os længe, den så farlig ud, og vi ville godt væk så, for vi havde kun klipklapper på fødderne. På vej tilbage til bilen så vi en anden slange. Det var en hugorm og den var ret lille. Den var brun og meget gal over, at vi var der. Den hvæste meget af os og prøvede at stikke af. Så gik vi også fra den.
Bagefter gik vi et andet sted hen og fandt svampe. Der var mange af dem. Vi spiste dem til aften med pasta og fløde og spinat.
Inden maden skulle drengene ud og se, hvorfor nogle af fårene mæhede så meget. Det var fordi, nogle af dem var kommet uden for indhegningen. Så skulle vi have dem tilbage. Får er meget dumme. Men de kom ind igen, og så kunne vi spise.
Det tordnede også, og der kom en masse regn på ret kort tid. Så fik hunden lov til at komme inden for, det var lidt synd, den skulle være ude i uvejret.
Der sker bare rigtig meget her på landet, og det er meget spændende. I må godt sende nogle penge.

Hilsen feriebarnet

torsdag den 8. juli 2010

Tweets jeg ikke skrev fra Roskilde Festival

Har lige haft Klidmoster telefonisk med på toilet. I love Roskilde.

Fåk, hvor er det bare varmt.

Åh, hvor er det stilfuldt at pisse op ad et træ. Altså med ryggen op ad. Ryglæn ftw!

Hvor er jeg glad for, at jeg altid har kleenex i tasken. No TP.

Puha, to snaps og jeg er godt kørende.

Fy for helvede, jeg skal ikke have snaps nogensinde igen. I hvert fald ikke i dag.

Hold nu KÆFT, hvor mine fødder gør ondt! Og mine sko er døde. Og plasteret falder af.

Hvor street er man egentlig, hvis man ikke skifter plaster, men bare sætter den løse ende fast med et andet plaster?

Jeg er så forelsket i Damon Albarn. #Gorillaz #Blur #GoodBadQueen #Damon4Evah

Ok nephew, slap lige af med melankolien der. Og hvad faen var det med Søren Huss!?

Jeg har lige spist bagt kartoffelskræl med fingrene og suttet dem rene for dressing. Mens en kvinde skulede kvalmeagtigt efter mig.

Tror da lige, jeg faldt lidt i søvn her under træet. Håber ikke, nogen har tisset på mig imens.

JARH Die FOKKEN Antwoord!!! You ma sa pous in a fish base jar!

Min far har ringet. "Du har råbt" sagde han. Ja, og skreget og grint og sunget og indåndet tons af urinstøv. Farvel stemme.

Tror da NOK, jeg fik vist @schytz hvordan jeg har det med Muse. PS undskyld det med hørelsen.

ÅRH HVAD - Kasabian holder for hårdt. Solskin, svævefly, sang og dejlig stemning. Gotta love it.

Ok små fusser, nu tager vi LIGE denne her søndag, så skal I nok få lov at slappe af.

Så fedt at vågne mellem to mænd, som snorker og lugter af sprut. Heraus vom telt asap.

Spaghetti og kødsovs kl 3 om natten. En ægte KLAssiker. Elsker festival.

Hov, det er som om, jeg allerede har glemt, hvor hårdt det var! Glæder mig til 2011.

Det gode ved, at toiletterne lugter så meget, er, at man så i det mindste ikke kan lugte sig selv uden trusser. *rrauu*

Har set en mand smøre creme på mellemkødet midt i snapsebaren. Og nej, det var ik bare en eller anden mand, men en kammi.

Det er fammar svært at finde mad ved sidste koncert søndag awten. Vade, vade, vade. Om nom nom.

Beer, beer, whisky, coca cola! Beer, beer, whisky, coca cola! #BobanIMarko

Lårderoskilde - hvorfor er her så mange folk og så få udgange!?

Mine næsebor er stive som beton. Og det svier inden i dem. Og jeg har snavset sved ned af mig. Jeg elsker det!

Oh noes, jeg har bare overhovedet ikke råd til det her. Nå - den tager vi en anden dag. Partay!

Så så man mig fatte minus af det der med at få knapper for pengene. For så at få drinks for knapperne. "Hvordan skal jeg sætte dem fast!?"



Af hejrtet tak til alle, som deltog og gjorde min fest bedre! MØZ.

tirsdag den 6. juli 2010

Opdæjt

Roskilde Festival var en stor, svedig og glødende succes. Jeg blev skoldet, mistede stemmen, var fuld, hoppede, dansede, skreg og sang med. Det var ganske enkelt fabelhaft. Nu venter der lige et par dage med restitution, og så får I lov at høre mere fra mig.