søndag den 18. juli 2010

Hilsen derudefra

Kære dem derhjemme

Jeg har det rigtig fint på ferien. De andre børn er meget søde.
I går var vi ude i skoven for at finde kantareller. Det har jeg aldrig prøvet før. Vi gik ind i krattet, hvor der groede lyng. Så skulle vi løfte de visne blade og lyngen, og så gemte svampene sig dernede under. Vi fik at vide, at der godt kunne være slanger.
Jeg fandt bare en lille skrubtudse, den blev bange og løb væk. Men Jesper fandt en slange. Det var en snog. Han prikkede til den med en pind, og så lå den meget stille og kiggede på os længe, den så farlig ud, og vi ville godt væk så, for vi havde kun klipklapper på fødderne. På vej tilbage til bilen så vi en anden slange. Det var en hugorm og den var ret lille. Den var brun og meget gal over, at vi var der. Den hvæste meget af os og prøvede at stikke af. Så gik vi også fra den.
Bagefter gik vi et andet sted hen og fandt svampe. Der var mange af dem. Vi spiste dem til aften med pasta og fløde og spinat.
Inden maden skulle drengene ud og se, hvorfor nogle af fårene mæhede så meget. Det var fordi, nogle af dem var kommet uden for indhegningen. Så skulle vi have dem tilbage. Får er meget dumme. Men de kom ind igen, og så kunne vi spise.
Det tordnede også, og der kom en masse regn på ret kort tid. Så fik hunden lov til at komme inden for, det var lidt synd, den skulle være ude i uvejret.
Der sker bare rigtig meget her på landet, og det er meget spændende. I må godt sende nogle penge.

Hilsen feriebarnet

4 kommentarer:

  1. Hej Ibse. Godt at høre du har det godt. Vi har det også godt. Det er dejligt det er sommer. Så bliver man glad i maven. Også selvom slangerne er væmmelige. Og vi får alt for lidt is. ØV. Jeg fandt to kroner i min sparegris. Men dem har jeg brugt til en slikkepind. Den er rød. Du må smage når du kommer hjem hvis der er mere tilbage. Hils de andre børn

    SvarSlet
  2. Det lyder bare godt med slikkepinden. Og slangerne var slet ikke så væmmelige, selvom det var lidt farligt. .

    SvarSlet