mandag den 22. marts 2010

Ivrige Ib

I dag er en dejlig dag.

Ikke kun fordi jeg har tilbragt en stor del af den i armene på ham der, som jo altså har en kæreste. Og nu har glemt sin jakke og et tørklæde her, så jeg obsesser en del og ofte går ud for lige at lugte til det. Jo jo, jeg ér skam 17 år et sted derinde!

Ikke blot fordi, vejret har været så fint, at mine lagner har hængt til tørre på altanen og nu dufter af frisk luft, og at jeg gik i fakta uden tørklæde og med små sko og glad kunne konstatere, at sutterne er tilbage i deres læskur (så ér det sgu forår!).

Heller ikke fordi, min BFF i dag skrev, at jeg i morgen kan komme forbi ham og låne den vigtige bog, jeg skal bruge til mit oplæg på torsdag.

Faktisk slet ikke engang fordi, det er Malene fra folkeskolenklassens fødselsdag (ja, jeg er lidt talautist).

Nej, allermest er det fordi, og sidder I ned børn? For det skal I, jeg har tænkt mig at råbe, hoppe, danse og skrige, som jeg har gjort det meste af dagen.

Det, som har gjort i dag til den bedste dag i verden (sådan næsten da) er ganske enkelt, at Roskilde Festival har hørt mine bønner (eller guderne, måske...oh well, en eller anden i hvert fald) og har booket verdens bedste band (lige nu altså) til sommer.

Gorillaz spiller simpelthen på Roskilde Festival.

Så nu er det ganske vist. Om jeg skal skure gulve og trapper, bippe varer ind i fakta på Frygtens Torv eller få en flise - jeg skal af sted til Roskilde Festival! Og jeg glæder mig. Så meget, at jeg næsten ikke kan trække vejret.

Nu mangler det bare, at de planlægger koncerten, så den clasher med noget af det andet, jeg pinedød vil høre. Men jeg har besluttet mig.

Gorillaz går forud for Florence and the machine.
Gorillaz går forud for Muse.
Gorillaz går endda forud for nephew!

Jeg skal se Gorillaz.
Og jeg fåking elsker det!

2 kommentarer:

  1. jaaaaah! Hurra for Ibs og Gorillaz fordi de kommer på Roskilde!

    SvarSlet
  2. og der ska skåles og soles og høres fåkkin' gorillas maine!!!! og.og.og.og .. det blir craiiiiizy fantastisk!!

    og x'er for at jeg får fri - så kan komme hjem på visitferie i DK til DEN tid!!

    mmm, dufter darjligt!! ;p

    tjit tjat

    SvarSlet