mandag den 27. juni 2011

Afsked


I fredags samledes familien og spredte min fars aske i havet, som han havde ønsket. Da alle andre var kørt hjem, tog Kæreste og jeg ned til stranden og jeg sagde mit sidste farvel dér.

Han elskede sommerhuset, elskede den strand og det område, og han havde det altid godt, når han var der. Det var hans fristed, det eneste sted, hvor han ikke fik lavet sit arbejde, det sted, han slappede bedst af og havde det dejligst.

Derfor skulle hans sidste, evige hvilested være netop dér. Og det blev det. Nu er han for altid en del af stedet både inden i alle os og ude i virkeligheden.

Far vel.

4 kommentarer:

 1. Smukt indlæg og smukt billede. Hvor er jeg taknemmelig på dine vegne, for at du fik taget en sidste afsked med din far på et sted han holdt af.

  SvarSlet
 2. gosh, nu sidder jeg på jobsøgningskurset med våde øjne. Hvor er det fint, Ibs. Jeg håber du nåede at se min kommentar til din fars død, inden blogger lavede problemer og slettede den, for jeg synes virkeligt at det er så fint og rart at læse om din afsked med din far.
  Jeg lader lidt som om jeg også tog den samme med min far.

  Også god rejse til din far fra mig.

  SvarSlet
 3. Ibs kig over, jeg har nyt om Dude.

  i den mere seriøse ende. Godt at du fik sagt farvel igen. Nu kan du se fremad.

  SvarSlet
 4. Årh, det var jo ikke meningen, I skulle flæbe; det gør jeg så rigeligt for de fleste for tiden.

  PinkDame - jo, jeg læste godt din kommentar dengang. Jeg priser mig lykkelig for, at jeg har haft muligheden for at få det gjort så smukt og stille, som den slags nu kan blive. Og deler gerne ud af min ro og afklarethed omkring det. Kan du mærke, jeg sender lidt af det?

  Måf - jeg så det godt! Godt, du er en af os, der husker Dude! Og lige nemlig, nu skal vi se fremad.

  SvarSlet