onsdag den 23. september 2009

I am me

.....og jeg prøver ihærdigt at leve op til resten af det lille valgsprog, som ses her:

....altså ikke fordi, man skal være ligeglad med, om folk kan lide en, sådan partout. Men det er meget godt ikke at bruge så meget tid, som jeg gør, på at spekulere på det - når man nu ikke kan ændre det. Og folk må jo sejle deres egen sø, for det ér dem, det går ud over, hvis de synes, jeg er dum og ikke gider mig. Nemlig.

Jo, jeg fik jo af søde Sifka denne award, og med den følger en opgave; skriv ti ting om dig selv og giv awarden videre.

Det er ingen sag at give den videre, for både Pernille, Signe, Klidmoster, Anne, RakelHermesetas og Nicolai er alle sammen awesome. Nicolai er ganske vist ikke helt en pige, men så alligevel....Sifka gav også Morfar awarden, så det går nok. Awesome er de i hvert fald alle sammen.

Til gengæld har det vist sig at være sin sag at finde på ti ting om mig, som jeg skal dele med jer. Eller det troede jeg i hvert fald. For lige så snart jeg kom på én enkelt lille fin ting, som I skulle vide, væltede det frem i hjernebarken med alle mulige (fuldkommen tåbelige) titbits (!) om mig, som jeg da helt afgjort skal videregive. Så her kommer de (i ganske tilfældig orden):

1: Jeg er en af dem, som hele tiden har film kørende inde i hovedet. Hvis du fortæller mig noget, ser jeg det for mig, der inde på indersiden, hvor billeder er så levende. Hvis jeg læser noget, ser jeg det for mig....hvis jeg er ved at skvatte i badet, ser jeg allerede en hel lille film om, hvordan jeg får sms efter sms om, hvorfor jeg ikke er dukket op til det og det, og hvordan kæresten kommer hjem fra job og finder mig liggende med åbent kraniebrud og blod ud over hele badeværelsesgulvet. Også selvom jeg slet ikke falder, men bare lige får overbalance et øjeblik. Filmen er der med det samme.

2: Kropsfunktioner er ikke noget, der skræmmer mig. Har du svamp? Beskriv. Bløder du månedligt, var det brunt, rødt, tykt, tyndt, lugtede det anderledes, var der leverklumper? Er der noget, du har brug for at vende med nogen, så sig det bare. Jeg har ikke noget imod det. Jeg fortæller glad og gerne hvem som helst (bortset måske fra folk i bussen og den slags), at mit tis lugter af guldkorn, allerede et kvarter efter jeg har spist dem. At det lugter af kaffe lige så hurtigt. Og at det ikke lugter af asparges. Og du er velkommen til at dele lige så meget med mig, som du selv har lyst til at fortælle. Det generer mig på ingen måde (til gengæld må du dog gerne sige til, hvis jeg giver dig kvalme med den friere snak).

3: Jeg er håbløst dårlig til at regne. Nogle gange lykkes det mig at regne noget rigtigt, men når jeg forklarer folk, hvordan jeg kom frem til det, måber de gerne og synes, at det da var det mest besværlige i verden. Nuvel - hvis det virker for mig.... Som regel får jeg andre og/eller teknologi til at regne for mig, så jeg ikke går alt for galt i byen (som dengang jeg skulle halvere en opskrift og kom frem til, at halvdelen af 350 er 125 (det er jo logik, fordi 25x2=50!), og da var det godt, jeg lige rådførte mig med et menneske, som godt kan regne.) Til gengæld er jeg virkelig god til at huske datoer, telefonnumre, dankortnumre og andre talkombinationer. Og kan således stadig hele cpr-nummeret på en af de piger, jeg gik i klasse med for 14 år siden. Meget, meget nyttig at bruge plads i hjernen på dét.

4: Jeg er colafascist. Det er ikke løgn. I mit hoved er der helt specifikke regler; cola er The Real Thing - ja, Coca-Cola. Cola skal være så koldt, at man efter fire mundfulde (ja, lige præcis fire!) gisper efter vejret, fordi det kradser i halsen. Cola skal hældes forsigtigt op i glasset, som holdes på skrå, så ikke brusen forsvinder. Is i colaen er en dødssynd, for det får den til at boble meget mere og derved miste brusen. Nu kender du reglerne - overhold dem!

5: Jeg elsker min kæreste umådeligt højt, faktisk højere end nogen anden i verden. Det forhindrer mig dog ikke i, samtidig, at være forelsket i både Edward fra Twilight og Eric fra True Blood. Plus de løse, som findes i andre film/bøger.

Kan I mærke, at det går strygende nu? Ej, hvor kommer I bare til at vide enormt mange vigtige, gode og nyttige ting om mig!

6: Jeg tror ikke på Gud. Alligevel er jeg medlem af Folkekirken. For hvis nu Gud skulle findes alligevel, så ser han sikkert ikke med milde øjne på dem, som ikke engang har overskud til at betale 1 sølle % (eller tilsvarende lidt) i kirkeskat for at støtte gøjemøjet. Så jeg er medlem. Vil nødig falde i unåde....hos en, jeg anser for fri fantasi....ahem.

7: Jeg har for vane at navngive ting. Derfor har jeg en plante, som hedder Finn (og som jeg i øvrigt taler pænt til hele tiden), en cykel ved navn Kitte Kry og et koskind, der hedder Kurt. (Jeg havde også engang et stykke pap med en tegnet elg, som hed Helge, men det røg i noget flytning.)

8: Kage er noget af det bedste i verden, og jeg spiser det hellere end gerne. Og hellere end så meget andet. Men jeg kan I.K.K.E. lide chokoladekage. Brownies er noget af det værste, jeg ved, fordi det bare er så megaovertotaltfantastisk stærkt af chokolade. Det er ikke rart i min mund! Alt hvad der smager af mørk chokolade, falder i øvrigt også ind under denne kategori af dislikes.

9: Jeg var 25 år gammel, før jeg første gang købte en pakke kondomer. Men så var det til gengæld også med røde kinder og voldsom vejrtrækning, fordi jeg havde skyndt mig sådan hen til butikken. Hvor de ikke havde dem, hvorfor jeg så måtte videre til Bilka, hvor jeg købte kun det. Stor pige. Siden har jeg købt hele to pakker mere. Heldigt, at der ligesom altid har været andre, som har haft nogle.

10: Jeg er et vældigt utålmodigt menneske. I mange, mange år har jeg prøvet at få langt hår. Men det bliver bare aldrig rigtig længere end til skuldrene, før jeg bliver utålmodig, synes, det er kedeligt, at der skal ske noget nyt og sætter saksen til det. Eller maskinen. Altså hvis jeg er rigtig træt og synes, der skal "ske noget". Og nu er mit hår omkring ved skuldrene igen, og jeg tænker HVER dag på, at NU skal det klippes...men så venter jeg lige lidt...og lidt til....og lidt mere....

Det blev en lang sag!

Jeg håber ikke, jeg har sprunget nogen numre over. Og jeg håber, at I nu synes, I ved alt, hvad man skal vide, om sådan en som mig. Og så glæder jeg mig til at læse lignende lister hos andre!

Kom frisk igang! :)

6 kommentarer:

 1. hahaha, du kaldte mig en dame - og du er ikke engang en lille pige i supermarkedet...
  Er det mon mig du har nomineret??? Linket virker ikke...
  Knus

  SvarSlet
 2. Hehe, jamen de andre ord er så...forkerte! Og jeg blev kaldt dame, da jeg var 17 og stod på DK Benzin i Ringsted, så jeg må godt! :-D

  Det er dig, jeg har nomineret. Jeg kan bare overhovedet ikke lige finde ud af de links der...tsk.

  SvarSlet
 3. I♥U - du er jo fangtastisk :-D

  Tusind tak for awarden, Sifka har også give mig den, jeg er bare lidt langsom til at blogge for tiden.

  Jeg tror alt mit kommer til at handle om mad og drikke :-)

  SvarSlet
 4. Ibs. It's official. I love you. You are truly made of awesome. Og mit tis lugter også af guldkorn nogen gange.

  SvarSlet
 5. haha, tak for udnævnelsen!

  Det her skal nok blive sjovt! *gnider mig i hænderne*

  SvarSlet
 6. hehe.. NEMLIG!!

  U ARE awesome!!

  ;D

  SvarSlet